Zařízení & příslušenství
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porce
Suroviny
-
4 vejce
-
voda na ponoření sáčků
-
150 gramů zeleného chřestu oloupaného (o délce max. 14 cm)
-
2 polévkové lžíce olivového oleje
-
2 stroužky česneku drceného
-
1600 gramů vody (přibližně)
-
1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové)30 gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
-
sůl na ochucení
-
pepř černý, mletý na ochucení
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
81 mg
Protein
7 g
Kalorie
550 kJ /
132 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Restované krevety
15min.
Tatarský biftek
5min.
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1hod. 20min.
Ravioli wonton s kozím sýrem a pestem
40min.
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min.
Chawan mushi (japonský předkrm)
35min.
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min.
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min.
Penne se slávkami
1hod. 5min.
Marinované krevety
1hod. 10min.
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1hod. 10min.
Pavlova s domácím vaječným likérem
13hod.